שאלה לגבי טריבימין

דיון מתוך פורום  רישום תרופות

30/04/2017 | 15:17 | מאת: שי

אהלן, אני בן 29 , לפני כחודשיים התחיל לי נימולים בכפות רגליים , אורתופד שלח אותי לבדיקת EMG שיצאה תקינה, הרופאת משפחה המליצה לי לקחת טריבימין 20 MG . יש לי כולסטרול גבוה, האם לטריבימין יש תופעות לוואי? ואם בעקבות לקיחת הטריבימין יהיה לי "עודף" ויטמינים בגוף? האם לטריבימין יש תופעות לוואי כלשהן?

שלום, לטריבמין אין תופעות לוואי מיוחדות, ראה בעלון לצרכן המצורף לתכשיר. מכיוון שטריבמין מסיס במים, אין סכנה שיצטבר עודף בגוף. מכיוון שהרופאה המליצה לקחת התכשיר, לא נראה שיש בעיה.

מנהל פורום רישום תרופות