תחליף לקספו 8 או לאטופן.

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

23/08/2016 | 23:36 | מאת: מירלה דיאן

השתמשתי עם כספו. 8 או אדופן בין פעם פעמיים בשבוע .אלה התרופות היחידות שעזרו לי נגד כאבי כעת הרופאים אסרו עלי להשתמש עם התרופות האלה כי אני לוקחת קסרלטו .מה עלי לעשות כדי להקל על כאבי הפרקים. הקשים שלי?

תכשירים ממשפחת נוגדי הדלקת שאינם סטרואידים (כגון אתופן וקספו) עלולים להגביר את הסיכון לדמם בשילוב עם נוגדי קרישה כמו קסרלטו. לפיכך, לרב, לא מומלץ ליטול תכשירים ממשפחה זו במקביל לנטילת נוגדי קרישה. יש לפנות לרופא להתאמת טיפול חילופי כתלות במצבך הרפואי

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי