השוואה מדללים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

25/06/2016 | 11:28 | מאת: בן

שלום מה היחס בין מדלל דם אספירין 75 מג לבין כדור כורכומין עם פפרין 1000מג אלטמן.? אבי קיבל אוטם קל במח גזע המח. אבל סובל מחוסר קרישה בדם! חשבו לתת אספירין75 מג! הנוירולוג לא הסכים. אבל הסכים לכורכום טבליה שציינתי. לא מצליחים להבין מה היחס דילול השוואה בינהם. האם הכורכום זה בעצמת הדלול לאספירין 75? אם לא מה היחס? תודה

ככלל, המידע על יעילות ובטיחות תוספי תזונה הינו מוגבל. העדויות על עיכוב טסיות של כורכום בבני אדם אינן עקביות. אין באפשרותי לענות לשאלה זו.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי