חרדה קיצונית לפני טיסה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

15/06/2016 | 10:45 | מאת: אמיר

שלום סבלתי מתקפי חרדה לפני 4 שנים בכול התקפה הזו לא קבלתי שום תרופה התמודדתי לבד. יצאה לי נסיעה לחו"ל ואני חייב לצאת ולטוס. פנית לרופא משפחה לפני חודש ורשם לי תרופה נגד חרדות אוסטו 10 התחלתי לקחת אותה לפני 4 חודשים ועדיין אני לא מרגיש את ההשפעה שלה . האם אני יכול לקבל אותה בבוקר ולשלב ביחד איתה לוריוון להרגעה בלילה. ואם אתה ממליץ לי משהו אחר תןדה

ההשפעה המקסימלית לתרופה כנוגדת חרדה צפויה להתרחש בד"כ לאחר כ-3 חודשים. במידה ואינך מרגיש שהתרופה משפיעה, יש לפנות לרופא להתאמת טיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי