שימוש באופטלגין תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

07/04/2016 | 11:34 | מאת: יניב

שלום האם ניתן להשתמש באופטלגין במצבי? (גיל 21- אלרגיה לקרדית האבק, מעי רגיז לא ברמה גבוהה עם בטן רגישה. רפלקס וצרבות לפעמים ואני אחרי שפעת עם כאבים שרירים ורגישות בחזה מעקמת. אק"ג תקין אבל במנוחה מרגיש לפעמים את דפיקות הלב)

רשימת המצבים בהם אין להשתמש בתרופה מצוינים בעלון התכשיר (קישור: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/alonim/Optalgin_TabCap_pt_1333001151394.pdf). נטייה לאלרגיות כנראה מעלה את הסיכון לפתח תגובת רגישות לאופטלגין ולכן יש להיוועץ ברופא לפני תחילת הטיפול בתכשיר.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי