זיעה בלילה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/01/2016 | 14:05 | מאת: טל

שלום, בת 30. אני בעבר לקחת ציפרקלס במשך 3 וחצי חודשים והייתי מזיעה בלילות. הייתי קמה לפנות בוקר כדי להחליף בגדים. הפסקתי בגלל התופעות הלוואי. בגלל בעייית אקנה התחלתי לקחת ריוקטן 5 מ"ג וגם התחלתי להזיע בלילות. ברגע שהפסקתי לקחת את הכדורים הפסקתי להזיע. לא מבינה למה אני מזיעה. אני עשיתי בדיקות דם והכול תקין. אני קראתי שאחת הסיבות להזעה בלילה היא כדורים נגד דיכאון אבל ריוקטן.

ככל, כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. הזעת יתר הינה תופעת לוואי ידועה, אך מאוד נדירה של ראקוטן. במידה ותופעת הלוואי בלתי נסבלת מבחינתך, פני לרופא להחלפת הטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי