פרופסיה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

15/11/2015 | 12:08 | מאת: בן 29

יש לי נשירת שיער האם מותר לי להשתמש בפרופיסיה למרות שטסטסטרון מתחת לנורמה? אני לא סובל מבעיה מינית ושאר הבדיקות וההורמונים תקינים

ככלל, לא ידוע לי על מניעה ממתן התרופה לגברים בעלי רמות טסטוסטרון מתחת לנורמה (לא ברור מהי הרמה), עם זאת, הפורום אינו מהווה ייעוץ רפואי ויש להיוועץ עם הרופא בנוגע להתאמת הטיפול עבורך. הטיפול בתרופה יכול לעלות רמות טסטוסטרון בדם בחלק מהמטופלים. יתכן ותהיה השפעה על שכיחות תופעות לוואי המיוחסות לתכשיר כמו ירידה בחשק מיני ואין אונות.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי