לין מקס

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

14/09/2015 | 23:21 | מאת: רוזאן

אני משתמשת בכדור לין מקס כחודש ימים לדיאטה והבוקר קמתי עם כאבי ראש ובהמשך סחרחורות צמרמורות ותחושה של רצון להקיא אבל לא הקאתי . אני נוטלת כדור אחד ליום עפ"י מינון שקבעה לי הדיטאנית . האם התופעות האלה קשורות ללין מקס או שזה משהו אחר זה פעם ראשונה שזה קורה לי .

ראשית אבהיר כי מוצר זה אינו תרופה . משרד הבריאות מזהיר את הציבור מפני השימוש בתוספי תזונה למטרות הרזייה.המוצרים המשווקים להרזיה ללא מרשם, לא הוכיחו קלינית את יעילותם למשרד הבריאות ולא אושרו על ידו למטרות הרזייה.ואין מידע מהימן על בטיחותם/תופעות הלוואי האפשריות. דיאטה קיצונית /לא מאוזנת עלולה לגרום להרגשה כללית רעה. מומלץ להתמיד באורח חיים פעיל ובריא תוך שמירה על תזונה מאוזנת ללא שימוש בתוספי הרזיה.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי