ursofalk

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

08/09/2015 | 09:24 | מאת: sharona

שלום האם נטילת URSOFALK פעמיים ביום 4 כדורים יכולה ליצור דלקות שתן כרוניות ? תודה ושנה טובה

השימוש בתרופה עלול להעלות שכיחות של דלקות בדרכי השתן. כאשר התופעה החשודה הופיעה/החמירה עם התחלת הטיפול/עליית מינון וחלפה/השתפרה עם הפסקת טיפול/הפחתת מינון עולה הסבירות שניתן ליחסה לתרופה. מומלץ להיוועץ ברופא בנוגע להמשך הטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי