אנגיודמה וסליצילטים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

21/07/2015 | 18:47 | מאת: דינה

שלום! ידוע לי שסליצילטים מחמירים את המצב של החולים באנגיודמה. אילו תרופות כוללים סליצילטים?אספירין?אקמול?אופטלגין? אם כן,אז מה ניתן לקחת נגד כאבים,אם אסור לקחת את התרופות הללו? תודה. דינה

מבין התרופות שציינת רק אספירין הינו ממשפחת הסליצילאטים. השאלה על אנגיואדמה אינה ברורה לי בעיקרון אין להשתמש בתרופות אם הינך רגישה לתרופה או לתרופות אחרות בקבוצה כאשר התופעות הן בין השאר נפיחות בפנים ובלשון (אנגיואדמה). במידת הצורך במידע נוסף, חדדי את השאלה.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי