הליקובקטר ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

16/07/2015 | 14:40 | מאת: לולה

שלום אני בת 33 בריאה בדרך כלל לפני כשבוע ימים קיבלתי טיפול להליקובטר קארין פאז'יל ואופרדקס ופריוביוטיקה .. סיימתי את הטיפול ביום רביעי 15.7.15 אבל התופעות לוואי ממשיכות לי מספר ימים אחר כך בעיקר מין חולשה מוזרה או בחילה קלה וטעם מר בפה אשמח לדעת אם יש היגיון בזה או שהאנטיביוטיקות עשו לי רע יותר !!

ככלל לכל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. יש לשקול את התועלת הצפויה מהטיפול מול הסיכון שבתופעות הלוואי. הטיפול בחיידק חשוב למניעת היווצרות כיבים ומניעת מחלות ממאירות הקשורות בחיידק. טעם מר/מתכתי בפה, בחילה וחלשה יכולים להיות תופעות לוואי של כל אחד מהטיפולים התרופתיים. יתכן ויחלפו מספר ימים עד שיפור במצב. במידה ואין שיפור במצבך לאחר מספר ימים, יש לפנות לרופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי