דיאטת לין מקס

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

29/05/2015 | 09:52 | מאת: קרן

התחלתי את הדיאטה לין מקס התוצאות אכן מדהימות ללא ספק לאחר תקופה שעדין הייתי עם הכדורים התחילו לי כאבי ראש ושעשיתי בדיקות דם נמצא כי הברזל שלי מאוד נמוך ואני צריכה להתחיל טיפול תרופתי האם יש קשר? האם להפסיק את כדורי ההרזיה? אשמח לתשובה

ראשית אבהיר כי מוצר זה אינו תרופה . משרד הבריאות מזהיר את הציבור מפני השימוש בתוספי תזונה למטרות הרזייה.המוצרים המשווקים להרזיה ללא מרשם, לא הוכיחו קלינית את יעילותם למשרד הבריאות ולא אושרו על ידו למטרות הרזייה.שנית, דיאטה קיצונית /לא מאוזנת עלולה לגרום לירידה ברמות ברזל. מומלץ לטפל באנמיה ולהתמיד באורח חיים פעיל ובריא תוך שמירה על תזונה מאוזנת ללא שימוש בתוספי הרזיה.

15/08/2016 | 21:34 | מאת: דורית

אשמח להשיג את הכדורים השתמשתי בעבר והיה לי טוב .

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי