נטילת כדור סליפ אייד לפני טיסה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

03/05/2015 | 14:26 | מאת: רונית אזולאי

שלום, ביום רביעי טסתי מניו יורק לישראל ונטלתי כדור בשם סליפ אייד אשר מכיל Doxylamine Succinate. כעבור כשעה חוויתי קושי בנשימה וסחרחורות. האם הכדור יכול לגרום לכך? גם לאחר חזרתי לארץ חוויתי את זה מס' פעמים, ייתכן שעדיין יש השפעה של הכדור?

ככל כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. יתכן כי הסחרחורות והקושי בנשימה הינן תופעות לוואי מתכשיר. אל יתכן שמדובר בתגובה לטיסה או למחסור בשינה. החומר הפעיל צפוי להעלם מהגוף תוך כיומיים שלושה (לעיתים מעט יותר בקשישים). במידה ותופעות אלה לא חולפות לאחר מספר ימים, יש לפנות לרופא לבירור. בכל מקרה במידה ומדובר בהתקפי קוצר נשימה תכופים/חמורים/מחמירים יש לפנות מידית לרופא.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי