נץ 242 פרדס-חנה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

25/04/2015 | 19:00 | מאת: נעמי

נסיתי את הכדורים של lean max ונראה לי שעשו לי ממש לא טוב בחיים לא היה לי בעיה של טחורים דימום מפי הטבעת יכול להיות שזה השפיע עליי בזה אני מזה מפחדת וגם איך הם אומרים שזה מוכר בקופות החולים צריכה תשובה מהירה

מוצר זה אינו תרופה ולפיכך המידע הקיים על תופעות לוואי לתכשיר, מוגבל.ממליצה לפנות לרופא לקבלת טיפול בטחורים. ככלל, משרד הבריאות מזהיר את הציבור מפני השימוש בתוספי תזונה למטרות הרזייה.המוצרים המשווקים להרזיה ללא מרשם, לא הוכיחו קלינית את יעילותם למשרד הבריאות ולא אושרו על ידו למטרות הרזייה.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי