ויטמין די תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

26/02/2015 | 19:04 | מאת: גילה

האם נטילת כמוסות ויטמין די (לא בהמלצת רופא, אבל נתגלתה לי רמה נמוכה בדם) של 400 יחידות בינ"ל עלולה לגרום לתחושת גוף רעה/חולשה/כאב ראש אם נוטלים אחת ביום?

כל תכשיר תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. בד"כ הטיפול בויטמין D נסבל היטב במינונים מקובלים. בחילה דווחה לעיתים במהלך הטיפול בויטמין D. במידה ועל אך האמור הנך חווה תופעות לוואי עם תכשיר מסוים של ויטמין D ניתן לשקול החלפת תכשיר/נטילת המנה השבועית במתן אחד לפני השינה/עם ארוחה/ הפחתת מינון בייעוץ הרופא המטפל.

03/03/2015 | 19:10 | מאת: אמלי

ויטמין D-400 של סופהרב ואין לי שום תופעות לוואי. כדאי לקנות מחברה מוכרת ואז המינון הוא סביר כדי שלא יוצרו עודפים אך גם החוסר יתמלא. ולהקפיד על חשיפה לשמש

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי