חיזוק שורשי השיער, ציפורניים ועור

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

20/02/2015 | 09:09 | מאת: זיוי

שלום רב, אני מעוניינת להתחיל ליטול את התרופה לחיזוק השיער, ציפורניים ועור שמפרטה מוגדר בקישור הנ"ל: http://www.iherb.com/Nature-s-Bounty-Optimal-Solutions-Hair-Skin-Nails-Extra-Strength-150-Rapid-Release-Liquid-Softgels/59921#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=hair%20skin%20nails&rc=1041&sr=null&ic=21 אני סובלת כ-10 שנים מלחץ דם גבוה ולוקחת תרופות לאיזון. רציתי לדעת האם במפרט התרופה יש משהו שיכול להעלות לי את הלחץ דם או שיכול להוות סיכון אם אני לוקחת? תודה מראש זיוי

הרבה שילובים תרופתיים עלול לגרום להשפעות גומלין במידה זו או אחרת. לפני מתן שילוב תרופתי יש לשקול את התועלת הצפויה מהשילוב מול הסיכון שבשילוב. כאשר מדובר בתוספי תזונה המידע על השפעות גומלין עם תרופות הינו דל. התוסף שציינת מכיל מרכיבים רבים ולכן אין באפשרותי לשלול לחלוטין השפעות גומלין (למשל ניאצין ופרידוקסין תיאורטית יכולים לגרום לירידה בלחץ דם באנשים מסוימים ולמרכיב Horsetail - פעילות משתנת). לא ברור עד כמה אפקטים אלה משמעותיים כאשר מתייחסים לכמות הקטנה יחסית המצויה בתכשיר. במידה ואת סובלת מתנודות בלחצי הדם וירידות דרסטיות בלחץ הדם או לחץ דם נמוך יחסית תחת טיפול או מטופלת במשתנים מומלץ להימנע מליטול את התכשיר ללא ייעוץ רפואי. בכל מקרה יש להיות במעקב לחץ דם וליידע את הרופא על הרעה בהרגשתך.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי