נשירת שיער ופריזמה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

03/02/2015 | 21:00 | מאת: מיכל

לצוות שלום ביתי בת 16 והחלה להשתמש בכדור פריזמה עקב דיכאון בו לקתה,יחד עם זאת החלה נשירת שיער מאז תחילת השימוש ואנני יודעת לעזור לה. נא תשובתכם בהקדם. תודה מראש אימא מודאגת.

ככלל כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. הטיפול בדיכאון בבני נוער ובילדים הוא מורכב ועל הרופא המטפל לשקול את התועלת הצפויה מהטיפול מול הסיכון שבתופעות הלוואי. נשירת שיער הינה תופעת לוואי ידועה המופיעה לעיתים רחוקות בזמן השימוש בתכשיר.נשירת שיער גם עלולה לגרום מגורמים אחרים כמו חסרים תזונתיים, מצב הורמונלי וכו'. מומלץ לפנות לרופא ולהיוועץ עמו.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי