לורטידים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

29/01/2015 | 22:17 | מאת: בתיה

שלום רב התחלתי ליטול לורטידים - כדור אחד ביום עבור נזלת בלתי פוסקת שנראית לי כנזלת אלרגית. שאלתי: כמה ימים יש ליטול כדור זה כדי לדעת אם מועיל , ובכלל כמה ימים מקסימום? בחפיסה יש 10 כדורים - האם זה מצביע על מס' הימים שיש ליטול (כלומר עשרה?) בתודה וברכה בתיה

הטיפול בנזלת אלרגית כולל הימנעות מהאלרגן וטיפול תרופתי במתן תוך אפי של סטרואידים/נוגדי גודש או טיפול באנטיהיסטמינים למתן תוך אפי או למתן בטבליות דרך הפה. עבור רבים, נזלת אלרגית הינה מצב כרוני, הדורש טיפול ממושך (כלומר ניתן להמשיך טיפול מעבר ל-10 ימים במידת הצורך), אך יש מקרים בהם הטיפול הקצר יספיק. קיימים טיפולים נוספים, אך לא ארחיב עליהם. התגובה לטיפול הינה אישית, אך אם תוך מספר ימים אינך חשה הקלה בתסמינים, מומלץ לפנות לרופא לייעוץ.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי