סיאליס ומריחואנה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

09/12/2014 | 09:40 | מאת: משה

לקחתי חצי כדור סיאליס (חצי מכדור 20 מג) כדור מדוד שלי, לא לקחתי מרשם מרופא, רק כדי לנסות ואחרי כמה שעות עישנתי מריחואנה לא רפואית (עישנתי גם יום לפני). הרגשתי ממש לא טוב מיד אחרי שעישנתי. ואני כבר יומיים-שלושה מרגיש חולשה, מרגיש עייף. תחושה שאני לא יכול כ"כ להסביר. אני מפחד ללכת לרופא ולהגיד לו שעישנתי מריחואנה כי אז יירשמו לי את זה בתיק. בבקשה נסו לעזור. תודה.

לצערי אין באפשרותי לעזור. אני ממליצה להבא להימנע מצריכת חומרים לא חוקיים ותרופות שלא נרשמו עבורך ועלולות להיות מסוכנות בנטילה שלא עפ"י הנחיות רפואית. ההשפעות של צריכת מריחואנה משתנות כתלות במנה, מקור צמח, זן ועוד כן ובגורמים התלויים במשתמש. במידה ואינך מרגיש טוב למשך מספר ימים, פנה לרופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי