מתי חולפות תופעות הלוואי?

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/03/2013 | 11:42 | מאת: רעבה

למרות הפסקת הלוסטראל התקפי הרעב טרם חלפו. לקחתי לוסטראל רק שבוע ותופעות הלוואי הקשות של רעב היו מהיום הראשון. מתי אפשר לצפות להפסקת תופעות הלוואי (כמו רעב) אחרי הפסקת לוסטראל?

13/03/2013 | 18:39 | מאת: ד"ר דניז אינבינדר

על מנת לענות על השאלה בצורה עניינית חסר לנו מידע חיוני לגבי משך נטילת התרופה ועברך הרפואי. במידה ותופעת הלוואי אכן קשורה לטיפול התרופתי ניתן לצפות להטבה בתופעת הלוואי תוך מספר שבועות. אנו ממליצים לך לפנות להמשך התייעצות לרופא המטפל.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי