Lארגנין

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/11/2014 | 13:11 | מאת: אמיר

בן 60 אני לוקיח 3 גר' ארגנין NKG ,כשעה לפני פעילות גופנית .כיום פותח תכשיר ארגנין בשיחרור מושהה למשך שמוה שעות .מה מידת יעילותו וכיצד לקחת.ואם יש תופעות לואי תודה אמיר

התכשירים אינם תרופות ולכן לא אוכל להתייחס לתכשיר ספציפי, אלא לתת מידע כללי. ככלל, המידע האמין על תוספי תזונה מוגבל. ישנן עדויות סותרות על יעילות ארגינין בשיפור היכולת בפעילות גופנית. ארגינין כנראה בטוח בשימוש קצר טווח, אך אין מספיק מידע על בטיחותו בשימוש ממושך. תופעות הלוואי העיקריות הן תופעות לוואי במערכת העיכול ותגובות אלרגיות .

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי