סימבלטה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

16/10/2014 | 14:45 | מאת: גילה

שלום. 10 ימים עם סימבלטה 1כדור ביום. סובל מכאבי ראש (ראש כבד/עמום). מתי זה עובר? האם זה עובר?

כבכל טיפול תרופתי בנוסף לפעילות הרצויה של התרופה בזמן השימוש בה עלולות להופיע תופעות לוואי. כאב ראש הינה תופעת לוואי ידועה ושכיחה מאוד של הטיפול בסימבאלתה. בד"כ תופעה זו חולפת או משתפרת לאחר תקופת הסתגלות לתכשיר. ניתן לשקול ליטול את התכשיר לפני השינה על מנת שתופעת הלוואי תטריד אותך פחות. לפני מתן טיפול תרופתי יש לשקול את התועלת הצפויה מהטיפול מול הסיכון שבתופעות הלוואי. במידה ותופעת הלוואי אינה משתפרת ואינה נסבלת עבורך, ניתן לפנות לרופא ולהיוועץ עמו בנוגע להפחתת מינון או החלפת טיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי