גז סולפה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

25/02/2013 | 00:31 | מאת: tomer

שלום, אני נמצא בבוליביה ומעוניין להיכנס לסיור באחד המכרות כאן, שמעתי מישראלי אחר שמכיוון שיש לי חוסר G6PD אני לא יוכל לעשות את הסיור כיוון יש גז סולפה במכרות ביררתי קצת באינטרנט ולא מצאתי שום עדות לזה, ובכלל לר מצאתי שיש כזה דבר גז סולפה ובטח שלא במכרות מה שכן ראיתי זה ש SULFUR זה גופרית, וזה מה שחוצבים במכרות באלה, אז יכול להיות שהישראלי התבלבל מה שכן המכרות ממוקמות בגובה רב (4000) מטר, וידוע לי שאסור לי לקחת תרופה למחלת גבהים, יכול להיות שזה הקשר תודה רבה, תומר

13/03/2013 | 23:18 | מאת: ד"ר דניז אינבינדר

<p style="text-align: right;">SULFUR אינו נמנע עם החומרים האסורים בחולי G6PD. תוכל לפנות לנייר עמדה של האגודה לפרמקולוגיה קלינית מ-2011 <a href="http://www.ima.org.il/MainSite/EditClinicalInstruction.aspx?ClinicalInstructionId=20" target="_blank">http://www.ima.org.il/MainSite/EditClinicalInstruction.aspx?ClinicalInstructionId=20</a>. בכל מקרה מומלץ לפנות לפורום רפואת מטיילים או לרופא מומחה ברפואת מטיילים.</p>

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי