גמילה מאלפרליד ועזרה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

11/09/2019 | 10:47 | מאת: דנה

היי מזה כ 5 שנים אני נוטלת אלפרליד 1 מג ביום ו 1 מג בלילה. הבנתי שזה מרגיע ולא מרפא, התחלתי לקחת סרנדה מזה כ 4 ימים, במשך הזמן ושהגוף יתרגל אתחיל להוריד במינון של האלפרליד (הכל בתיאום עם נוירולוג), רציתי לדעת האם תופעה של דופק מהיר, חרדה וכאבי ראש וזרמים בראש הם תופעות לוואי של הסרנדה? אם כן מתי אראה שיפור בתופעות הלואי, בינתיים לוקחת חצי כדור מה 50, אמורה לעלות במינון ל 50 כדור אחד בעוד יומיים ולא יודעת מה לעשות ?

Serenada מכיל את החומר הפעיל Sertraline המעכב קליטה חוזרת של סרוטונין. התופעות שציינת: דופק מהיר, חרדה וכאב ראש הינן תופעות אשר נקשרו לשימוש בתכשיר, כאשר התופעות מופיעות לרוב בתחילת הטיפול ונמשכות מספר שבועות. יש ליידע את הרופא המטפל בתופעות, על מנת לבצע בירור פרטני ולהתאים את הטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי