תופעות לוואי לכדורים folic acid

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/08/2019 | 13:33 | מאת: תופעות לוואי acid folic

היי, לאחר בדיקות דם יש לי חוסר של חומצה פולית בגוף , התחלתי לקחת את הכדורים שהרופאה הביאה לי , לאחר כמה ימים התחלתי להרגיש תופעות לוואי חולשות עייפות דופק קצת חזק, רציתי לדעת אם זה הגיוני התופעות לוואי האלה ( כמובן שהטיפול אמור להיות רק חודש

ככלל, כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים וכאשר תופעה מתרחשת בסמוך להתחלת טיפול תרופתי עולה הסבירות כי קיים קשר בין התופעה לטיפול. לא ציינת בשאלתך האם הכדורים שהינך נוטלת הם כדורי חומצה פולית אך במידה שכן התופעות שציינת אינן אופייניות לטיפול בחומצה פולית. לא ציינת רקע רפואי והאם הינך נוטלת תרופות נוספות על כן מומלץ לפנות לרופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי