כדור HSN100 לבני 82 הסובלים מבעיית נשירת שיערות איומה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

25/07/2019 | 19:00 | מאת: שאלת גיל

קניתי כדורים שלHSN100 שאלתי היא האם לקחת שני כדורים ליום מאחר ואני עברתי ב30 שנים את הגיל המצויין על קופסת הכדורים

HSN 100 הינו תוסף תזונה כאשר המידע אודות יעילות, בטיחות ואיכות של תוספי תזונה הינו מוגבל. על פי הוראות השימוש יש לקחת טבליה אחת ליום עם האוכל על כן במידה ודרוש מינון אחר יש להתאים את המינון הנדרש עם הרופא המטפל המכיר את הרקע הרפואי והתרופות או תוספי תזונה נוספים שהנך נוטל. לא ציינת בשאלתך את הרקע לנשירת השיער והאם הנשירה התחילה או הוחמרה לאחרונה. נשירת שיער עלולה לנבוע ממצבים רבים כגון חסרים תזונתיים, מצב הורמונלי וגנטיקה על כן מומלץ לערוך בירור גם לסיבת הנשירה.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי