משחת טבעקוטן 15 גרם

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

18/07/2019 | 22:19 | מאת: עמי

קיבלתי משחה זו למריחה ל-21 יום פעמיים ביום ולאחר שבוע גרודים בלתי פוסקים בכפות ידיים ורגליים גם שבוע לאחר הפסקת התרופה

לא לגמרי ברור מה היה המצב הרפואי לשמו קיבלת את התכשיר והאם מדובר בהחמרה שלו או בתגובת רגישות לתכשיר. התכשיר טבעקוטן מכיל חומר אנטיפטרייתי CLOTRIMAZOLE, מרכיב סטרואידי DEXAMETHASONE ACETATE ומרכיב אנטיביוטי NEOMYCIN SULFATE. כמו בכל תרופה, השימוש במשחת טבעקוטן עלול לגרום לתופעות לוואי. תופעות אלרגיות, כגון גירוי יתר, פריחה או דלקת מקומיים שלא היו קיימים לפני השימוש בתרופה עלולים להתרחש בשימוש בתכשיר. מאחר והתופעה ממשיכה ולא משתפרת, יש לפנות לרופא לייעוץ.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי