לא הבנתי דבר מה בתשובתך

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

08/07/2019 | 19:29 | מאת: אניגמה

ראשית תודה על תשובתך...לא הבנתי באם ההשמנה בכדור סירוקאל מתרכזת בעיקר בהשמנה ביטנית ...ובאם כן למה... אצלי ההשמנה לצערי בטנית...וזה בולט כאשר אני רזה בשאר המקומות....כאשר יש לי גם גודש בחזה מהכדור....

ההשמנה, שהינה תלוית מינון, היא גם ביטנית ולכן במהלך הטיפול יש לעקוב אחר BMI (מדד הלוקח בחשבון את המשקל ביחס לגובה ומחושב כיחס בין משקל לגובה בריבוע) וגם אחר היקף מתניים. אציין כי משקל גוף נמוך מקושר לעלייה מהירה במשקל בתקופה ההתחלתית של הטיפול. לשאלתך השנייה, השימוש בתכשיר (כמו באנטיפסיכוטים אחרים) עלול לגרום לעליה בפרולקטין, אשר עלייתו יכולה להביא להפרשה מהפטמה או גודש בשד. מובן שהגודש יכול להיגרם מסיבות אחרות. במידה ולא משתפר או שמלווה בתסמינים נוספים, כדאי להיוועץ ברופא.

18/07/2019 | 13:05 | מאת: אניגמה

האם ההשמנה מסירוקואל במיוחד ורק ביטנית ?

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי