משחת סליקרן salicylic 3%

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

19/06/2019 | 19:50 | מאת: דניה

שלום רב, רופא עור רשם לי המשחה הנ"ל לגידולים בכף הרגל. רופאת עור מחליפה אמרה נחרצות כי זה בסה"כ קרם לחות הכי פשוט של קופח. שאלתי: האם זה אכן קרם לחות ולא "משחה להסרת חומר קרני מיותר בעור" כרשום על גבי האריזה. אודה על הסברך. תודה

התכשיר סליקירן מכיל חומצה סליצילית ומותווה להורדת חומר קרני בגוף כמו קשקשת השיער חומר קרני בכף הרגל והיד ובמרפקי הידיים והרגליים. החומצה הסליצילית בעלת יכולת להסיר שכבות בעור. יש להשתמש במוצר להתוויה הרשומה שלו. במידה ויש צורך בתוספת לחות בלבד, מומלץ להשתמש במוצר ייעודי.

27/06/2019 | 15:44 | מאת: דניה

תודה לך ד"ר גורליק על תשובתך המפורטת והמרגיעה המאששת את המטרה לשמה ניתנה המשחה ע"י רופא העור. תהייתי ותמיהתי היו רק על דברי רופאת העור המחליפה שביטלה בהינד עפעף את המטרה האמורה וציינה כאמור שזהו קרם לחות זול ותו לא.....

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי