נגישות
נגישות

השפעה של קרטילגו על קרטיי

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

09/04/2019 | 12:15 | מאת: ענת

אני בת 64 ונוטלת קרטייה 100 מיליגרם ליום. האם זה יוצר התנגשות עם קרטילגו ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

חשוב להדגיש כי המידע האמין על יעילות, בטיחות, השפעות גומלין ואיכות של תוספי תזונה הינו מוגבל. תיאורטית תתכן השפעת גומלין בין אספירין וגלוקוזאמין, ויטמין C ותמצית הכורכום שעלולה להעלות סיכון לדמם, אך מדובר בסיכון תיאורטי. אוסיף כי מינוני ויטמין C וכורכום בתכשיר נמוכים יחסית. לסיכום, עפ"י המידע המוגבל הקיים כנראה אין השפעת גומלין משמעותית עם אספירין, אך בשל העובדה כי המידע מוגבל, יש להיות מודע לכך ולשלב רק אם התועלת בשילוב עולה על הסיכון הפונציאלי.

מנהל פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי