כדור קסנזין /טטרבנזין

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

14/03/2019 | 17:38 | מאת: סנדרה

האם לאחר לקיחה של 14 כדורים במשך שבועיים הכדור קסנזין / טטרבנזין יכול לגרום לתופעת לוואי של דיסטוניה כמו שכתוב בתופעות הלוואי או שההשפעה מפסיקה ברגע שמפסיקים לקחת את הכדור ןהוא מתנקה מהגוף או שתופעות הלוואי נשארות לתמיד ? פליז חשוב לי לדעת

דיסטוניה אקוטית יכולה להופיע במינון יתר של קסנזין (tetrabenazine) ולא ידועה שכיחותה במטופלים בתרופה. דיסטוניה לרב הפיכה בד"כ מתרחשת בתחילת הטיפול או עם עליית מינון.

01/04/2019 | 11:33 | מאת: סנדרה

לקחת 14 כדורים במשך שבועיים התחילה ב2 רבעים והעלתה כל יומיים ברבע או חצי עד להפסקה עברו 3 חודשים מהפסקת הכדור עדיין עם התכווצות שרירים באצבעות ידיים ורגליים עם רטט של הלסת מתיחות של הצאוור אין ולו טיפת שיפור זה יכול לחלוף מעצמו?יש מה לעשות כדי שיעבור?או שזה ישאר מצב קבוע?

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי