תופעות לוואי מלסורדקס

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

01/03/2019 | 18:03 | מאת: ורד

שלום בת 30. לפני מספר ימים קיבלתי לסורדקס לטיפול בחלבון בשתן. לוקחת כדור אחד בבוקר. מאז יש לי דופק 95-111 התור לנפרולוג רק עוד שבוע וחצי, האם להפסיק את התרופה ולפנות לרופא משפחה?

התכשיר לסורדקס מכיל את החומר הפעיל losartan. התרופה לא צפויה להשפיע משמעותית על קצב הלב. איני מכירה את הרקע הרפואי שלך. כמו כן, לא ציינת קצב לב לפני תחילת הטיפול, ערכי לחץ דם לפני תחילת הטיפול ובמהלכו. במידה ויש לך חששות בנוגע לטיפול א חל שינוי בהרגשתך, מומלץ להיוועץ ברופא בנוגע להמשך הטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי