רגישות לכדורי אלרגיה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

13/02/2019 | 13:34 | מאת: רגב

שלום רב אני מזה למעלה מחודש עם סוג של אלרגיה לחומר שיצר אלרגיה ורגישות.נתנו לי כדורים לגרד לחודש ימים ובכל פעם שאני נוטל מהם יש תחושת כאבי בטן לא נעימים וכאב ראש מה לעשות?

לא ברור מהפנייה באיזה תכשיר מדובר. כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמטופלים. חלק מתופעות הלוואי יכולות לחלוף עם הסתגלות לתכשיר. לעיתים נטילה עם מזון או שינוי מועד הנטילה יכולים לעזור. מידע אודות תופעות הלוואי מופיע בעלון לצרכן. אם תופעות הלוואי מחמירות או בלתי נסבלות עבורך, פנה לרופא להיוועצות בנוגע להמשך הטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי