תופעות לואי לטווח ארוך

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

06/02/2019 | 01:00 | מאת: אלי

התחלתי לקחת טרמדקס בשיחרור מושהה 100 כל יום במקום טיפול בסטוראידים השלה מה התופעות לוואי לטווח ארוך

כל תכשיר רפואי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. רשימה מורחבת בעלון לצרכן המצורף לאריזה הטיפול בתכשיר זה. מרבית תופעות הלוואי אינן מאפיינות שימוש ממושך בהכרח. רגישות לתופעת לוואי ודרגת החומרה תלויים בגורמים רבים וביניהם רקע רפואי, גיל, מינון, מין, תגובות בין תרופתיות ועוד. ככל טיפול תרופתי אחר, התכשיר ניתן כאשר התועלת מנטילתו עולה על הסיכון. תופעת הלוואי שמאפיינת טיפול ארוך היא תלות והתמכרות ולכן לאחר שימוש ממושך לרב מומלץ לא להפסיק את השימוש בתכשיר בבת אחת אלא בהדרגתיות תוך התייעצות עם הרופא המטפל. לנוחיותך קישור לעלון הכולל מידע אודות תופעות לוואי לתרופה: https://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/alonim/Tramadex-PT_1423388625334.pdf

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי