יעוץ תופעות לוואי בתרופות

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

30/12/2018 | 19:55 | מאת: מנחם

שלום רב, אני סובל מדרוזן בעין ימין,וכמו כן מבעיות בדרכי השתן. אני מקבל את התרופות הבאות:הומניק,ספאזמקס,פירוקסין,דספטיל פורטה וכן אומפרדקס לצרבת ובונדרמין לשינה.בזמן האחרון אני מקבל תוסף תזונה אופטיק סייף למניעת החמרה בעין. אבקש לדעת האם אחת מתרופות אלה מזיקה או מחמירה את הדרוזן? תודה על תשובה מהירה.

כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. בין תופעות הלוואי האפשריות של מספר טיפולים שציינת, תופעות לוואי עיניות, עם זאת, לא ידוע לי על מניעה מליטול את הטיפול תרופתי בשל אבחנת הדרוזן. במידה ויש שינוי בראייה/תסמינים אחרים/בעיות נוספות בעיניים, מומלץ להיוועץ ברופא עיניים.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי