אמוקסיקלב תופעות לווי

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

25/12/2018 | 15:25 | מאת: עודד

יש לי דלקת בגרון והרופא אמר לי לקחת אמוקסיקלב זה עוזר אבל העיניים שלי נהיו ממש אבל ממש אדומות בקטע של דם

אודם בעיניים יכול קשור לצינון, עייפות או יובש בעין שיתכן וקשורים למחלה או לטיפול התרופתי. לא ציינת האם הינך מטופל בתרופות להורדת חום וכאב ממשפחת נוגדי דלקת שאינם סטרואידים (NSAIDs) שיכולים למשל לגרום יובש בעין. עם זאת, גירוי בעיניים יכול להיגרם ממגוון סיבות ביניהן סיבות זיהומיות, גירוי מכני/חבלה או אלרגיות. לא ברור מהפנייה האם האודם מלווה בכאב, הפרשות או הפרעה לראייה וכן האם יש תסמינים נוספים (מלבד התסמינים העיניים). במידה והמצב חמור/אינו משתפר למרות שינה מספקת ושתיית מים מספקת או הנך סובל מתסמינים נוספים (כגון אלו המפורטים לעיל) , מומלץ לפנות לרופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי