נגישות
נגישות

האם כדאי לקחת את התרופה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

26/11/2018 | 10:59 | מאת: HSN 100

שלום רב, ביקשתי מרופא עור משהו שיעזור לי לעצירת הנשירה. ללא בירור רקע הציע לי רופא העור את התכשיר HSN 100. לדבריו זה התכשיר היחיד שיכול לעזור לי. פעמיים ביום 5 חודשים. לשאלתי האם זה בטוח, ענה בשלילה, אלו הם רק ויטמינים. האם מסה כזאת של תוסף לא עלול להכביד על הכליות, למרות שזה "רק ויטמינים"? תודה, ריטה

לקריאה נוספת והעמקה

התכשיר אינו תרופה וכתוסף תזןנה המידע אודות יעילותו בטיחותו ואיכותו ומוגבל.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי