זריקת דיפרוספן....................................

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

18/11/2018 | 03:48 | מאת: עינת

נתנו לי מרשם לזריקה חד פעמית 1cc מאוד מפחדת.מת. הלוואי.... מה זמן השפעת הזריקה ואחרי כמה זמן היא מתפנה מהגןף ?

Diprospan הינה תמיסה להזרקה המכילה 2 נגזרות שונות של הסטרואיד Betamethasone הראשונה מסיסה, נספגת במהירות עם הזרקת התכשיר ותורמת לפעילות המהירה של התכשיר והשנייה נספגת באופן איטי ובכך מאפשר שליטה בסימפטומים לתקופה ממושכת- אשר יכולה להמשך גם מספר שבועות. משך ההשפעה משתנה בין אנשים שונים ותלוי בצורת המתן (מקומי/סיסטמי).

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי