אלרגיה עם יבלות ונגעים אדומים דמויי עקיצת יתושים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

04/11/2018 | 23:02 | מאת: מיקי דותן

לקחו מח עצם וביופסיה שלא הראתה שום סיבה לאלרגיה ולמרות סאת אני מתגרדת עד זוב דם טופלתי בכדורים כמו טלפאסט וכ״ד והיום הזריקו לי שיפרו ספן של 1 מ״ל 5 מ״ג + 2 מ״ג שאלתי האם הזריקה גורמת לאלרגיה להיעלם תוך כמה אני אמורה להרגיש שאין לי צורך לגרד וכל הפריחה תיעלם האם אפשר לקבל זרקה נוספת ובאיזה תדירות ואם הזריקה לא עוזרת האם יש טיפול נוסף תודה

Diprospan הינה תמיסה להזרקה המכילה 2 נגזרות שונות של הסטרואיד Betamethasone. הראשונה מסיסה, נספגת במהירות עם הזרקת התכשיר ותורמת לפעילות המהירה של התכשיר והשנייה נספגת באופן איטי ובכך מאפשר שליטה בסימפטומים לתקופה ממושכת- אשר יכולה להמשך גם מספר שבועות. לתכשיר פעילות נוגדת אלרגיה. משך ההשפעה משתנה בין אנשים שונים ותלוי באינדיקציה לה ניתן התכשיר ותדירות המתן תלויה בחומרת המצב ויעילות הטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי