תופעות לואי לתרופות

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

28/03/2018 | 22:54 | מאת: ג'ולייט נגר

לאחר קבלת הזריקהדיפרוספאן 2מל התחיל גרד נוראי ברגליים ומתפשט לגוף זה מהזריקה ? ומה עושים?

08/04/2018 | 08:49 | מאת: ד"ר יהודית שטיינמץ

Diprospan הינה תמיסה להזרקה המכילה 2 נגזרות שונות של הסטרואיד Betamethasone. ככלל, סמיכות בין תחילת נטילת תרופה ובין הופעת תופעת לוואי מעלה את הסיכוי לקשר סיבתי. מפנייתך משתמע כי תופעת הלוואי החלה לאחר המתן הראשוני של התכשיר, מה שעלול לרמז על תגובה אלרגית לחומר הפעיל בתכשיר, או לאחד מחומרי העזר. במידה ותופעת הלוואי אינה חולפת, או שהיא מחמירה ומלווה בתסמינים נוספים- יש לגשת לרופא המטפל.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי