נוהל הדיווח על תופעות מתרופה מסורבל עד לא אפשרי

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

31/07/2017 | 14:08 | מאת: חן

שלום רב לכם, לכאורה יש למדינה אינטרס שהאזרח ידווח על תופעת לוואי חמורה. לכל הפחות כדי למנוע פגיעה באחרים. מה גם שרשות זו הוקמה בעקבות הבעייה שהייתה לאזרחים רבים בעקבות שינוי בתרופה (אלטרוקסין). אי לכך תמוה ולא תקין לדעתי שדיווח כזה הוא מסובך על בלתי אפשרי: (רק בדפדפן פיירפוקס או אקספלורר הישנים, צריך להוריד סרגל כלים מיוחד.. באמת?) הרי אדם מן הישוב לא יצלח תהליך כזה. גם אני לא. וחבל..(בכל מקרה כתבתי כאן..)

אנו מודים לך על הדיווח. כיום הטופס המקוון לדיווח תופעות לוואי, הינו טופס של שירות הטפסים הלאומי, הדורש הורדת סרגל כלים. לסיוע טכני קיים מוקד תמיכה 1-800-200-560. אנו פועלים לעדכון הטופס על מנת לאפשר דיווח פשוט יותר. בינתיים אם אין באפשרותך למלא את הטופס, ניתן לדווח דרך קול הבריאות *5400.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי