טיפול בזכרון

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

14/07/2017 | 11:29 | מאת: תומר

איזה תוספי תזונה/תרופות יש לשיפור הזכרון והאם הם באמת עוזרים לזה כמו שהם מבטיחים ?

לא ברור מפנייתך מהו הרקע ומידת הירידה בזיכרון והאם בוצע בירור (רמות ויטמינים שונים, הורמונלי, שימוש בתרופות, וכו'). ככל הידוע לנו כיום, אין בישראל תרופה רשומה לשיפור זיכרון מלבד אלה המשמשות לבעיות זיכרון הקשורות למחלות נוירולוגיות כמו אלצהיימר. תוספים רבים הנמצאים בשוק מתיימרים לגרום לשיפור יכולות הריכוז והזיכרון אך המידע אודות יעילות, בטיחות ואיכות של תוספי תזונה היו מוגבל ולכן לא נוכל לתת מידע על יעילותם של תוספים אלו בפורום זה.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי