שאלה לגביי תרודנט תקלה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

16/06/2017 | 01:14 | מאת: קובי

שלום וברכה קבלתי מהרופא לעשות שטיפות כלורהוסידין של דרודנט ... אצמול בטעות הבקבוק נשפך עליי לפנים והשפריץ עליי הרבה בתוך העיניים .לא מרגיש משהו מיוחד קצת גירוי האם החומר הזה מסוכן לעיניים והאם עליי לעשות משהו?

Tarodent הינו תכשיר המכיל Chlorhexidine ומיועד לשטיפת חלל הפה בלבד. כמצוין בעלון לצרכן יש להימנע ממגע בעיניים ולשטוף היטב במים אם התכשיר בא במגע עם העניים. בכל מקרה, מומלץ להיוועץ ברופא עיניים.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי