קולטאול שימוש קבוע של כמה שנים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

15/06/2017 | 07:46 | מאת: קולטאול

ברצוני לשאול האם הכדור קולטאול גורם לנזקים כל שהם בשימוש ממושך של כמה שנים מינון 3 ביום למעי רגיז תודה שפרה

Colotal, אשר החומר הפעיל בו הוא Mebeverine, הינו תכשיר מרפה שרירים ונוגד עוויתות אשר פועל ישירות על השריר החלק של מערכת העיכול. לרוב, השימוש בתכשיר נסבל היטב, ותופעות הלוואי (הכוללות בעיקר אלרגיה, כאב ראש, בחילה וכאבי בטן) הינן קלות וחולפות. למיטב ידיעתי אין מניעה משימוש ממושך במידה והטיפול עוזר.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי