פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

06/12/2016 | 15:51 | מאת: אמיר

האם ניתן לקחת פרוביוטיקה באופן קבוע במשך שנים? כדיי לחזק מערכת חיסונית וגזים.......

תכשירי פרוביוטיקה הינם תוספי תזונה ולא תרופה. המידע אודות יעילות, איכות ובטיחות תוספי תזונה הינו מוגבל. המידע מוגבל ולא חד משמעי לגבי יעילותה של פרוביוטיקה בהתוויות שונות וכן קיימת שונות גדולה בין התכשירים השונים במינון, בפעילות ומינון. בשל זאת אין באפשרותי להמליץ על שימוש זה.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי