טינטון

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

25/11/2016 | 16:38 | מאת: חיה

האם יש תרופות שגורמות לטנטון או מחזקות אותו?ניתן לקבל קישור לרשימה?

הופעה של טינטון או החמרת טינטון עלולה להיות מקושרת למגוון תרופות . בין המקושרות יותר: אמינוגליקוזידים, קווינולונים (סוג של אנטיביוטיקה), תרופות נגד מלריה, מעכבי האנזים המהפך (להורדת לחץ דם), משתני לולאה ותרופות נוגדות דלקת שאינם סטרואידים ועוד ישנן תרופות נוספות העלולות לגרום לטנטון בשימוש בהן. אם קיים אצלך חשש לגבי תרופה מסויימת, תוכלי להפנות אלינו שאלה עם ציון שם התרופה.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי