מינוקסידיל 5 וסבוסל

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

18/11/2016 | 09:09 | מאת: תומר

שלום אני מטופל במינוקסידיל 5 נגד התקרחות. האם יש בעיה לחפוף את הראש בסבוסל נגד סבוראה וקשקשים? תודה מראש

מינוקסי (5) מיועד לגברים בגילאי 65-18 שנים במקרים של התקרחות מהסוג התורשתי בלבד. סבוסל הינו שמפו לטיפול בקשקשים, חלביות הקרקפת ו Versicolor Tinea. בפנייתך לא ציינת את ההתוויה עבורה אתה משתמש בסבוסל, אך מינוקסי עלול לגרום לעור קשקשי בקרקפת, ולכן אם הופיעו לך קשקשים לאחר השימוש במינוקסי, לא ניתן לשלול קשר סיבתי. אין אינטרקציה בין 2 התכשירים, אך יש לציין שיש לשטוף היטב את הסבוסל מהראש בתום השימוש. בנוסף, תופעת לוואי של סבוסל עלולה להיות איבוד שיער.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי