פוליפים בקיבה FUNDIC GLANDS

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

11/11/2009 | 18:34 | מאת: פנינה

מספר שנים יש לי ממצא של פוליפים באזור פונדוס של הקיבה ,כולם מרגיעים אותי שזה מצב שפיר. מעונינת להפגש עם מומחה בנושא זה ואם יש כזה בישראל.

11/11/2009 | 19:20 | מאת:

היי פנינה אני לא יודעת על רופא מסוים שמתמחה בנושא זה, באופן כללי, אם את לא שקטה, את יכולה לפנות לאחד מרופאי הגסטרו הבכירים ביותר, שייתן לך חוו"ד שתרגיע אותך. אם ב"כולם" את מתכוונת לרופאים בכירים, אני חושבת שאת יכולה להיות שקטה.עם זאת, צריך להיות במעקב שגרתי. הרבה בריאות