שאלה לגבי ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

08/11/2009 | 20:49 | מאת: שי

שלום רב, קוראים לי שי ואניחולה קוליטיס מזה שנים וכרגע סטודנט באונ' תל אביב. לאחורנה קיבלתי מכתב שבו אני נתבקש לשלם ביטוח לאומי (אני בן 19 ) לשנה שעברה. מכורח מצבי אני לא יכול לממן לעצמי גם לימודים באונ' ואדרבא לעבוד כדי לשלם את הביטוח לאומי. הייתי רוצה לדעת מה זכוייותיי ואיך אני יכול למנוע את תשלום הביטוח הלאומי בדרך כל שהיא ומה השלבים לפנייה אל המוסד לביטוח לאומי. בתודה, שי

11/11/2009 | 19:12 | מאת:

הי שי כאן תוכל למצוא הרבה מידע בנושא: http://crohnsandcolitis.a.wiki.co.il/index.php/Crohnsandcolitis:%D7%A9%D7%A2%D7%A8_%D7%94%D7%A7%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%94 זאת מעין אנציקלופדיה שנכתבה על ידי חולים ויש בה נושאים שונים ומועילים. כדאי לך לשאול גם בפורום התמיכה לחולי קרוהן-קוליטיס ב-ynet. יש שם מישהי בשם "בת שבע" שעונה לעיתים קרובות על שאלות בנושא הזה ועוזרת מאד. בהצלחה והרבה בריאות.