מחפשת ראומטולוג טוב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

09/09/2009 | 17:30 | מאת: שי

חברים יקרים, אני חדשה מאוד בעניין ולכן עדיין מחפשת רופאים. לפני כמה ימים שאלתי על גסטרו, עכשיו אני מבינה שאצטרך גם ראומטולוג לדלקת פרקים. התחלתי לקחת סלאזופירין ונראה שזה מעלה לי החום, שאלתי רופאים והם אמרו שלא יכול להיות תופעת לוואי של התרופה. אני לא יודעת למי לשמוע, ללב או לרופאים?

10/09/2009 | 19:13 | מאת:

היי שי האינסטינקט הבסיסי שלי הוא לשמוע ללב ולא תמיד לרופאים, כי החולה הרבה פעמים יודע הכי טוב, אבל עם זאת, קורה הרבה פעמים וקרה גם לי, שקשה לדעת אם תסמין מסוים הוא מהתרופה או מהמחלה. בד"כ מחכים ורואים מה מתפתח. בכל מקרה, את חייבת ליידע את הרופא על החום! לגבי ראומטולוג טוב, יש לי המלצה על מישהו מצוין - ד"ר דן בוסקילה. תרגישי טוב

29/09/2009 | 20:13 | מאת: שי

שלום ליהיא. האם ד"ר בוסקילה מקבל באזור המרכז? אכן הלכתי עם האינסטינקט שלי, הפסקתי את הסלאזופירין ועכשיו מתחילה שוב לבדיקה חוזרת ודיווחתי לרופאים.